Přeskočit na obsah
bublina
Blog

Nejoblíbenější články

[Návod] Jak na slovíčka v angličtině

Nepotřebujete znát tisíce slovíček. Na cca 80-85 % běžné komunikace si bohatě vystačíte s 1 000 slovy. Naučte se 3 slovíčka každý den a za rok touto dobou s jistotou porozumíte a domluvíte se. Jenže která slovíčka vybrat a jak se je efektivně učit, aby to nebyla ztráta času? Hned poradím.

Celý článek

TOP fráze: Jak se omluvit a reagovat na omluvu v angličtině

Věta I am sorry samozřejmě není špatně. Ale. Patří mezi ty, které používáme často a stále ve stejné podobě. Což zní trochu nudně. Sepsal jsem vám proto 11 způsobů, jak se omluvíte a budete u toho znít jako větší anglický profík. A podíváme se i na to, jak omluvu anglicky přijmout.

Celý článek

7 tipů, jak si zlepšit angličtinu díky umělé inteligenci

Procvičujte zdarma psaní, otestujte si znalosti gramatiky nebo si nechte zjednodušit text. Učení angličtiny je zase o pořádný kus snadnější. Do hry totiž vstupuje umělá inteligence. Podíváme se na 7 způsobů, jak vám poslouží jako bezplatný učitel angličtiny připravený 24/7 na vaše otázky a potřeby.

Celý článek

Pusťte si angličtinu do sítí

E-book plný inspirace zdarma​

8 typů lidí, co se anglicky nikdy nenaučí

Za ty roky, co učím angličtinu online a offline, jsem vypozoroval, že existuje několik druhů či typů studentů, kteří v učení angličtiny pravidelně selhávají. Ne proto, že by snad na angličtinu neměli buňky. Problém je pouze v tom, jak ke studiu přistupují. Věřím, že vy určitě podobné chyby neděláte, ale pro jistotu si na ně a na to, jak se jim vyhnout, pojďme posvítit.

Celý článek

E-book plný inspirace zdarma​